Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Litet fettavskiljarpaket för mark i glasfiber

Användningsområde
ACO Box Concept Matavfallssystem Mark NS2 Glasfiber är vårt minsta paket för utomhusbruk. Produkten är anpassad för en mängd olika köksmiljöer. Se under Passar till.

Konstruktion
Matavfallssystemet har en självförankrande konstruktion som utesluter risken för uppflytning vid grundvatten upp till färdig mark. Systemet är komplett och snabbinstallerat. Det innehåller en justerbar halslösning med flytande betäckning. Flödet från kvarn och kök kan anslutas som gemensamt eller separerat.

Belastning
Matavfallssystemet klarar belastning upp till klass B125. För att klara D400 skall det förses med belastningsskydd, ACO Prefab. Se under Tillval.

Certifikat och godkännanden
Fettavskiljaren ACO Lipumax G–B är flödestestad med godkända resultat enligt SS-EN 1825-1 vid LGA Landesgewebeanstalt i Bayern. Produkten är CE-märkt gentemot SS-EN 1825-1 och uppfyller alla krav enligt tillhörande normer. Halssystemet uppfyller alla krav enligt SS-EN 476 för nedstigning och tillgänglighet.

Kontakta oss


ACO. we care for water

Footer

TOP

Om ACO

ACO Nordic erbjuder avvattningslösningar för dagens och morgondagens miljöutmaningar. Vi har funnits i Sverige sedan 1996 och har huvudkontor i Göteborg. ACO Matavfallssystem är systemlösningar för minskat matavfall.

Distribution

Vi erbjuder systemlösningar för matavfallshantering inomhus och mark i hela Sverige. Är du intresserad av att veta mer om våra referensprojekt eller är du entreprenör eller grossist och vill veta var du kan handla våra produkter? Kontakta oss så berättar vi.

Sociala kanaler