Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Litet fettavskiljarpaket för inomhus i PEHD

Användningsområde
ACO Box Concept Matavfallssystem Inomhus NS2 PEHD är vårt minsta paket för inomhusbruk. Produkten är anpassad för en mängd olika köksmiljöer. Se under Passar till.

Konstruktion
Fettavskiljaren har en självbärande konstruktion för inomhusinstallation. Avskiljarpaketet är komplett och snabbinstallerat. För anläggningar där krav på förkopplat slamfång eller där avfallskvarnar förekommer kompletteras avskiljaren med slamfång som tillval.

Certifikat och godkännanden
Fettavskiljaren ACO LipuJet O är flödestestad med godkända resultat enligt SS-EN 1825-1 vid LGA Landesgewebeanstalt i Bayern. Produkten är CE-märkt gentemot SS-EN 1825-1 och uppfyller alla krav enligt tillhörande normer.

Kontakta oss


ACO. we care for water

Footer

TOP

Om ACO

ACO Nordic erbjuder avvattningslösningar för dagens och morgondagens miljöutmaningar. Vi har funnits i Sverige sedan 1996 och har huvudkontor i Göteborg. ACO Matavfallssystem är systemlösningar för minskat matavfall.

Distribution

Vi erbjuder systemlösningar för matavfallshantering inomhus och mark i hela Sverige. Är du intresserad av att veta mer om våra referensprojekt eller är du entreprenör eller grossist och vill veta var du kan handla våra produkter? Kontakta oss så berättar vi.

Sociala kanaler